Automate your Marketing
with Womplify




 
amYJanZ | PrOFeSsiONaL MaKeUP ArTisTe

By: amy janz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 18-Mar-2008 07:24 Email | Share | | Bookmark
hurmm.. lama gila tak update..

 
 
heheh.. lama gila tak update kan? so.. nih gambar rozita yang i makeup waktu fotoshoot dengan habib jewels.. enjoy it. heheh...





For your FULL QUOTATION, please contact :
amy janz ~~ sincere touch..
+60122763600
a
amy.janz@yahoo.com


Monday, 3-Mar-2008 01:51 Email | Share | | Bookmark
BREAKFAST WITH STARS!

 
 
hai! apa khabar semua.. nih i nak tunjuk 2 keping gambar rozita che wan yang i makeupkan untuk breakfast with stars last year kot.. waktu academy award tuh.. heheh... i ingat lagik i start makeup dia pukul 4 pagi kalau tak silap i.. kiteorang memang ngantuk giler waktu tuh.. apa apa pun.. enjoy okay pic nih..







For your FULL QUOTATION, please contact :
amy janz ~~ sincere touch..
+60122763600

amy.janz@yahoo.com


Monday, 25-Feb-2008 15:46 Email | Share | | Bookmark
pengantin lagi..

 
 
heheh.. i baru dapat mms dari kawan i yang kat utara nuu.. kat negeri perlis.. thanks bun sebab mms gambar pengantin yang i makeupkan.. actually.. pengantin tu kawan kpd bun.. sebab tuh la bun mms kat i sebab bleh i letak dalah fotopages i.. heheh.. nih pun pengantin kat perlis.. hmm.. i pun banyak kali g perlis.. hehehe.. dah bleh hafal jalan perlis.. hihihi... semoga enjoy tgk pic2 nih.. 2 keping jer.. heheheheh





For your FULL QUOTATION, please contact :
amy janz ~~ sincere touch..
+60122763600

amy.janz@yahoo.com


Monday, 25-Feb-2008 07:09 Email | Share | | Bookmark
gambar pengantin...

 
 
hmmm.. okay.. nih ada 2 keping gambar pengantin yang i makeupkan.. sori la sebab ada 2 keping jer.. tapi i janji.. lepas nih i kan cuba scan gambar2 dalam majalah dan i akan letak kat sini.. hmm.. kesempatan nih i nak ucapkan thanks kat syazwan (kawan kpd kawan i) yang tlg edit gambar untuk i buat 'tag' kat atas sekalii nuu.. hehe.. thanks... okaylah.. enjoy the pic walaupun 2 keping.. hihihiih






For your FULL QUOTATION, please contact :
amy janz ~~ sincere touch..
+60122763600

amy.janz@yahoo.com


Saturday, 23-Feb-2008 10:09 Email | Share | | Bookmark
ROZITA CHE WAN...

 
 
 
View all 6 photos...
hai... apa khabar semua.. hmmm.. tadi tengah i tengok2 phone.. baru i teringat yang kat dalam phone i pun ada beberapa keping gambar rozita che wan yang i makeup.. i pun tak ingat apa event dia ataupun photoshoot magazine mana.. dah lama dah.. heheh.. apa apa pun harap you all enjoy tgk gambar2 nih..












hehehe.. saje je selit.. nih gambar ayu raudhah.. adik rozita..

For your FULL QUOTATION, please contact :
amy janz ~~ sincere touch..
+60122763600
amy.janz@yahoo.com


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net